A papakedvezmenykartya.hu weboldalára vonatkozó Jogi Nyilatkozat

A Pápa Kedvezmény Kártya hálózatának üzemeltetője (a továbbiakban: Üzemeltető) által működtetett online weboldal (a továbbiakban: website) látogatói részére!

Fenti website-on fellelhető tartalom, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban: együttesen: tartalom) az Üzemeltető szellemi tulajdona, illetve rendelkezik a jogtulajdonos hozzájárulásával ezen tartalmak közlésére.

Az Üzemeltető által működtetett website-on lévő valamennyi tartalom jog által védett! A tartalom látogatói, a Pápa Kártya felhasználói a website tartalmát kizárólag az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása vagy Hivatalos értékesítő partnereivel kötött szerződés alapján használhatják fel.

A Pápa Kedvezmény Kártya, a www.papakedvezmenykartya.hu a tulajdonos és üzemeltető tulajdona. Használata csak az Üzemeltető hozzájárulásával és érvényes regisztrációval lehetséges.

A fenti előírások alól kivételt képeznek a Pápa Kedvezmény  Kártya felhasználói által közzétett tartalmak (pl. közösségi fórumokon elhelyezett tartalmak vagy a Szolgáltató partnerek által elhelyezett tartalmak, ajánlatok), melyekre vonatkozóan felhasználásra hozzájárulást az adott felhasználó adhat. A felhasználók által közzétett tartalmakért, minden esetben az adott tartalmat közzétett felhasználó felel.

Minden jog fenntartva!

Go to top